
ATTORNEY -GE~ERAL. 

941. 

BOl'\DS-SECTIOX 2~95-11 C. C. PROVIDING FOR Il'\CLUSION OF ONE 
YEAR'S IXTEREST OX ALL BOND ISSUES IX PRIXCIPAL SUM OF 
SA1D BOXD IS 1'\0T APPLICABLE TO HOUSE BILL No. 599 ~Section 
.5655-3 C. C.). 

SYLLABUS: 

Section 2295-11 of the General Cade of Ohio proiJiding for the inclusion of one year's 
interest on all bond issues in the p1incipal sum of said bond is not applicable to House 
/3ill No. 599 as enacte•i l1y the last legislat1ae. 

CoLUMBus, OHio, November 30, 19.23. 

HoN. R. l\1. ·OsTRANDER, Prosecuting Attomcy, Painestille, Ohio. 

DEAR Sm:-I am in receipt Of your recent communication in which yoiJ ask: 

"Can a board of education under paragraph 4, section 5565 G. C. as 
amended in 110 0. L., p. 324, include in the principal sum of .said bo.nd issue 
an amount sufficient to care for interest maturing previous to the receipt of 
taxes from which such interest is tc be ultimately paid for a period not ex­
ceeding one year as provided in section 2295-11 of the General Cod'e?" . 

Section 5655-3, General Code, as amended in 110 0. L., p. 324 provides; 

"Upon receiving the certificate of net floating indebtedness from the au­
ditor cf state each board of education having any such indebtedness in excess 
of four hundred dollars shall proceed to issue the bonds or notes of the school 
district in the tctal sum of said indebtedness. Such bonds or notes shall be 
full general obligations cf the s~hool district and shall be divided into sil=teen 
substantially equal semi-annual installments, the first installment falling due 
on Feb:uary, I, 19~4, and subsequent installments falling due every si.> months 
thereafter, the final installment to fall due on August 1, 1931. Such bonds 
or notes shall bear interest at a rate not to exceed six per cent per annum, 
and shall be iswcd cr sold in -the manner provided by law. The proceeds there­
of shall be applied immediately to the payment of existing indebtedness or 
shall he held for the retirement of bonds or notes falling due prior to Janu­
ary I, 1924 r.nd it shall be ur,Jawful to use such proceeds for anv other p).lrpose. 
At the time of the issue of such bonds, the board of education shall levy a tax 
fer the payment of the interest and principal thereof." 

Section 2295-11, General Code, provides: 

"The cost of construction of any building, utility or improvement miJ,y 
be construed to include interest payable during construction on bonds issued 
for such ·construction. A sum not to exceed one year's interest o~ any bond 
issue may be included in the amount of the issue to the extent necessary to 
care for interest maturing previous to the receipt of the taxes or assessments 
from which such interest is to be ultimately paid." 

The above se.ction permits the inclusion in all bond iellues in which interest will 
mature before collection of taxes, in which will be the levy for said interest, of a~~ 
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not to exceed one year's interest from such bond issues, unless there is a clear intent of 
the legislature to exclude same. . 

·. From the wording of section 5655-3, General Code, "upon receiving the certifi­
cate of net floating indebtedness from the auditor of state each board of education 
ha:v.ing any such indebtedness in excess of four hundred dollars shall proceed to issue 
bonds or notes.of the school district in the total sum of said indebtedness," it would 
seem to indicate that the bonds were to be issued for the amount as certified by the 
auditor of state not to include interest for one year; in an ordinary case in which sec­
tion 2295-11 G. C. applies, the amount of the issue is left to the judgment of the legis­
lative body issuing the bonds, and in that way differs from the seCtion under discus­
siQn. 

T~is view is further. pertinent if we take in to consideration the history of the act 
for the purpose of arriving at the intent of the legislature. This act. was a companion 
bill to the so,called .. Taft Bill or House Bill No. 20, found in 110 0. L., p. 464, and was 
to operate in conjunction with same. 

Section 21 of House Bill No. 20, kund in 110 0. L., p. 465, provides in part: 

"The board of education of every school district shall annually prior to 
May first determine and set out in a school district budget, the amount neces­
st\.ry for .school purposes during the ensuing fiscal year. They shall include 
in ·the b!Jdget: 

A. The full amount requiTed for the payment of the printipal, interest 
and sinking fund,charges due on all bonds or.not'es cf said school district or 
board. of education, except amounts required for bonds and notes on which 
the principal, interest and sinking fund char·ges in the calculation of the 1922 
tax were iriqluded within a statutory limit of 15 mills and have not subse­
quently by vote of the poeple been removed from said statutory limit or the 
limit provided by this act. * * *" 

Secticn 13 of the same act provides: · 

"The board shall first allow all amounts properly requested under the 
provisions of section 1, paragraphs A and B; section 2, paragraphs A. and U; 
section 3, paragraphs A, B and E; section 4, paragraphs A and B, and under 
secticn 5 for the interest, principal and sinking fund charges for public library 
bonds, 'including all taxes already levied against which tonds of the subdi­
vision have been lawfully issued; they shall then allow all amounts the levy 
of which is made compulsory by law. * * *" 

Secticn ·15 of the same act provides: 

"Within the limits· of any municipality, the board shall reduce the 
amounts requested from general taxation in the budgets presented under the 
provisions of sections 1, 2, 3, 4 and 5 cf this act exclusive of the levies re­
quested under the provisions of section 1, paragraph A, section 2, paragraph 
A; se~tion ·3, paragraph A; section 4, paragraph A; * * *" 

It. would. s~em from the reading of the above sections that all bend issues under 
sections 5655-1 to 5655-3 G. C: would have been included in the 1923 budg'et, .and 
there would have been levied and in the hands of the various school boards sufficient 
money to pay the interest on maturity. 

Further facts tending to this conclusion are that the act was passed April6, 1923, 
filed iii the offi® pf. ~§ecretary of state April27, 1923, and went into effect July 28, i923.. . ,. . . . .. . . . . 
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The county auditor must take cognizance of all laws relating to his duti£>s, 'and 
as he is in position to know the financial condition of each school district il). his county, 
he in submitting his budget should make scme provision for including a levy so that 
there would be suffici,mt money to care for the interest and maturities for the first 
year.· 

It thus seems, therefor~, that it was the intent of the legislature not to include 
the first year's interest in the principal sum of said bonds. 

It is therefore my opinion. that an amount sufficient to care for interest maturing 
for the first year on bonds issued under sections 5655-1 to .5655-3, General Code of 
Ohio, should not be included in the principal sum of said bonds. 

Respectfully, 
c. c. CRABBE, 

A ttm· ney-Genera l. 

942. 

LICENSE-UNDER SECTION 12711 G. C. A PERSO~ MAY MAINTAIN MORE 
THAN ONE OFFICE IF A LICEN3E IS DISPLA YEO. 

SY!LLABUS: 

Under the laws of Ohio a person may maintain more than one office if said person 
displays a license in conformity with section 12711 G. C. 

CoLmmus, Omo, November 30, 1923. 

DR. RAY R. SMITH, Secreatary Ohio State Dental Board, ()olumbus, Ohio. 

DEAR Sm:-I am in receipt of your recent communication as follows: 

'~We are receiving so many inquiries about dentists coming and operating 
two Ql' more offices. I would like an opinion of your interpretation of the law 
in this matter; also how would section 12711 be applicable in such cases?" 

Sect on 12711, GeBeral Code of Ohio, provides: 

"Whoever engages in the practice of dentistry and fails to keep displayed 
in a conspicuous place in the operating room in which he practices, and in 
such manner as to be easily seen and read, the license granted him pursuant 
to the laws of thi~ state shall be fined not less thah fifty dollars nor more than 
one hundred dollars." 

By the above section a person practicing dentistry must keep on display at all 
times in the operating room his license to practice. It is conceivable that a pereon 
having one or more offices might, by taking his license with him, be able to display 
the same in all offices while engaged in said practice. 

Investigation of other statutes relating to the practice of dentistry fails to reveal 
any section which would prevent any person from having more than one office when 
the practice in such office is in compliance with the statutes relating to the practice of 
dentistry. 

It is therefore my opinion that a person may, under the law in Ohio, maintain 
more than one office J such person diSplays a. license in conformity with section 12711 
G. C.' Respectflluy, 

c c. CRABBE, 
AUorney-Gmeral. 


