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ABSTRACT, STATUS OF TITLE, LOT NO. 30 OF JOHN W. BURTON'S 
SUBDIVISION OF THE NORTH HALF OF THE SOUTH HALF OF 
LOT 278 OF R. P. WOODRUFF'S ADDITION TO THE CITY OF CO­
LUMBUS, OHIO. 

CoLUMBus, OHio, Sept. 4, 1925. 

HoN. CARL E. STEEB, Secretary, Board of Trustees, Ohio Strtte University, Colum­
bus, Ohio. 
DEAR SIR:-You have submitted an abstract last continued by Graves and 

Westervelt, Abstractors, July 30, 1925, inquiring as to the status of the title of lot 
No. 30 of John W. Burton's subdivision of the north half of the south half of lot 
276 of R. P. Woodruff's addition to the city of Columbus, as disclosed by said 
abstract. 

An examination of the deecr and said abstract shows a good title to be in the 
Upper Arlington Company, free from encumbrances excepting the taxes for the 
year 1925, which are undetermined, unpaid and a lien. 

You have further submitted encumbrance estimate No. 424, which contains the 
certificate of the Director of Finance to the effect that there are unencumbered bal­
ances in the interest on endowment fund, sufficient to c·over the purchase price of 
said property. 

You have also submitted a deed executed by the Upper Arlington Company 
which it is believed is sufficient to convey said premises to the state when the same 
is properly delivered. Under the terms of this deed it will be necessary for the 
state to pay the taxes for; the year 1925. 

Said abstract, deed and encumbrance estimate are enclosed herewith. 

2761. 

Respectfully, 
c. c. CRABBE, 

Attorney General. 

QUESTIONS RELATING TO EMPLOYMENT OF SUPERINTENDENT 
FOR COUNTY CHILDREN'S HOME ANSWERED-SECTIONS 486-17a 
AND 3084 G. C. CONSTRUED. 

SYLLABUS: 

Under the provzstons of section 486-17a G. C., when. the trustees of a county; 
children's home mnke an appointment of a superintendent thereof, under section 3084 
G. C., it is not for a specific term, but the appointment shall be during good ae-' 
havior and efficient service of such superintendent, subject only to be removed 
for the causes in said section mentioned. 

The position of superintmdent of a county children!s home, not being a public 
office, but that of an employe, his salary may be increased or decreased as the trus­
tees of the county children's home shall determine. 

CoLUMBus, OHIO, Sept. 8, 1925. 

Bureau of Inspection and Supervision of Public Offices, Columbus, Ohio. 
GENTLEMEN :-This will acknowledge receipt of your letter of the 24th instant 

requesting my opinion as follows : 



ATTORNEY -GENERAl". 

"When a superintendent of a county children's home is appointed under 
the provisions of section 3084, General Code, may he be appointed for a spe­
cific term? If he is appointed for a specific term, and he is in the classified 
service, may the trustees terminate his employment at the end of such term 
without preferring charges against him as required by the civil service law? 

"Whether he is appointed for a specific term or not, may the trustees 
legally increase his salary, or must he always receive the salary designated 
by the trustees at the time of his employment?" 

Section 3084 G. C. involved in your inquiry is as follows: 

"The board of trustees shall designate a suitable person to act as super­
intendent of the home, who shall also be clerk of such board, and who shall 
receive for his services such compensation as the board of trustees desig­
nates at the time of his appointment. He shall perform such duties, and 
give security for their faithful performance, as the trustees require." 

Section 486-8 G. C., paragraph (b) provides that: 

"The classified service shall comprise all persons in the employ of the 
state, the several counties, cities and city school districts thereof, not spe­
cifically included in the unclassified service, to be designated as the com­
petitive class and the unskilled labor class." 
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An examination of section 486-8 G. C. involving the positions in the unclassi­
fied service of the state of Ohio and the several counties, etc., fails to disclose any 
exception from the classified service of the position of superintendent of the county 
children's home. Not being thus excepted, the provisions of paragraph (b) above 
quoted govern it. 

Being included in the classified service, the provisions of section 486-17a G. C., 
become material to our inquiry as follows: 

"The tenure of every officer, employee or subordinate in the classified 
service of the state, the counties, cities and city school districts thereof, 
holding a position under the provisions of this act, shall be during good be­
havior and efficient service; but any such officer, employee or subordinate 
may be removed for incompetency, inefficiency, dishonesty, drunkenness, 
immoral conduct, insubordination, discourteous treatment of the public, neg­
lect of duty, violation of the provisions of this act or the rules of the com­
mission, or any. other failure of good behavior, or any other acts of mis­
feasance, malfeasance or nonfeasance in office. * * *" 

It follows therefore from the provisions above quoted that the tenure of the 
superintendent of the county children's home is "during good behavior and efficient 
service," subject of course, to the later provisions mentioned in the above section. 

In the case of State of Ohio ex rei vs. McGonagle, 5 G. C., (N. C.) page 292, it 
was held: 

"The position of superintendent of the county children's home, under 
section 930, revised statutes of Ohio, (now section 3084 G. C.), is a mere 
employment, and not an office, * * *." 

Referring to the remaining portion of your inquiry, viz. whether the trustees 
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may legally increase the salary of the superintendent or not, it is believed that the 
position of superintendent of a county children's home, not being a public office, but 
that of an employe, his salary may be increased or decreased as the trustees of the 
home shall determine. 

2762. 

Respectfully, 
c. c. CRABBE, 

Attorney General. 

LIQUOR LEGALLY POSSESSED IN PRIVATE DWELLING MAY BE 
MOVED BY OBTAINING FEDERAL PERMIT. 

SYLLABUS: 

A person having liquor legally in his bona fide private, dwelling in Ohio tna)l 
move same to his new or future dwelling, if he obtains a federal permit to do so. 

CoLUMBUS, OHIO, Sept. 8, 1925. 

HoN. B. F. McDONALD, Prohibition- Commissioner of Ohio, Columbus, Ohio. 
DEAR SIR :-On August 26th, I received the following letter from you: 

"The federal prohibition department, I understand, have refused to 
grant permits for the transporting of liquors legaiiy held in a private home 
to some new or future home, on the theory that they are issuing such per­
mit in violation of the law of Ohio. 

"I desire your opinion on the question as to whether or not liquors 
lawfully held in a private home can be transported to a new bona fide home 
or other legal destination under permit from the federal prohibition depart­
ment." 

Section 6212-15, General Code, reads as follows: 

"No person shall, after the passage of this act, manufacture, sell, barter, 
transport, import, export, deliver, furnish, receive, give away, prescribe, pos­
sess, solicit or advertise. any intoxicating liquors, except as authorized in 
this act. Liquor, and liquor preparations and compounds for non-beverage 
purposes, and wine for sacramental purposes may be manufactured, pur­
chased, sold, bartered, transported, imported, exported, delivered, furnished, 
received, given away, possessed, prescribed, solicited and advertised, but only 
in accordance with the provisions of title II of the act of congress known 
as the 'National Prohibition Act,' passed October 28, 1919." 

This section, standing by itself, would prevent the possession and transporting of 
liquors, except those for non-beverage purposes, even with a federal permit to do so, 
and would amount to a confiscation. 

Paragraph 2 of section 6212-14, General Code, reads: 

"The term 'given away' and the term 'possess' shall not apply to in­
toxicating liquor in a bona fide private dwelling." 


