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Applying this test, it would seem that there is no incompatibility in these two of­
fices. In no way is the one subordinate to or a check upon the other, nor is either a 
full time position. Of course, it is a question of fact as to whether it is physically pos­
sible for one person to fully discharge the duties of both offices. 

Therefore, in specific answer to your question, I am of the opinion that the offices 
of county recorder and township clerk are compatible and may be held by one and the 
same person, if it is physically possible for one person to perform the duties of both 
offices. 

2898. 

Respectfully, 
GILBERT BETTMAN, 

Attorney General. 

PURCHASE OF TRUCK-BY TOWNSHIP TRUSTEES ON DEFERRED PAY­
MENTS-TAX LEVY REQUIRED ON ALL INCORPORATED AND UN­
INCORPORATED TERRITORY IN TOWNSHIP TO REDEEM NOTES. 

SYLLABUS: 
When a truck is purchased according to the provisions of Section 7201, General Code, 

and notes are issued in payment thereof, a tax must be levied on all the taxable property 
located within an incorporated territory situate in the township for the payment of such 
notes and interest. 

COLUMBUs, OHio, February 2, 1931. 

HoN. }AMES M. AuNGST, Prosecuting Attorney, Canton, Ohio. 
DEAR SIR:-Acknowledgment is hereby made of the recent communication from 

your assistant, Huber J. Snyder, which reads as foll_ows: 

"Section 7201, General Code of Ohio, authorizes township trustees to pur­
chase trucks upon terms, towit: not less than one-third of the purchase price 
in cash, and the remainder not more than one-third to be paid within one year 
from the date of purchase, and not more than one-third within two years 
from the date of purchase. The statute further provides that township trus­
tees shall make provision for levying and collecting annually by taxation an 
amount sufficient to pay the interest and provide a sinking fund for the final 
redemption for such notes at maturity. 

"Should a tax be levied on all the taxable property in the entire town­
ship to pay off these notes or should a tax be levied only on the unincorporated 
territory in that township? In most of our townships there are municipal 
corporations which take up a part of the territory, and yet this machinery 
bought by the trustees is used only in the territory outside of the municipal 
corporations-and hence the question arises." 

Section 7201, General Code, to which you refer, reads as follows: 

"County commissioners and township trustees, in the purchase of ma­
chinery, tools, trucks and other equipment for use in constructing, main­
taining and repairing roads, shall be authorized to purchase such machinery, 
tools, trucks and equipment upon the following terms, to wit: not less than 
one-third of the purchase price thereof shall be paid in cash, and of the re-
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mainder not more than one-third may be paid at any time within one year 
from the date of purchase and not more than one-third at any time within two 
years from the date of purchase. Such commissioners or trustees shall be auth­
orized to issue to the purchaser the notes of the county or township, as the 
case may be, signed by the commissioners or trustees and attested by the 
signature of the county auditor or township clerk, covering such deferred 
payments and payable at the times above provided, which notes may bear 
interest at not to exceed six per cent per annum. In the legislation under 
which said notes are a1,1thorized, the county commissioners or. township trust­
ees shall make provision for levying and collecting annually by taxation an 
amount sufficient to pay the interest, if any, thereof, and to provide a sink­
ing fund for the final redemption of such notes at maturity. The provisions 
of Section 5660 of the General Code shall apply only to such portion of the 
purchase price of such machinery, tools, trucks or equipment as is to be paid 
in cash. 

"The power herein conferred on township trustees shall be exercised by 
them only with the consent to and approval of such purchase and the terms 
thereof by the county commissioners of the county." 

It is obvious that the authority in the foregoing section to issue notes and levy a 
tax to meet the interest and principal requirements thereon may not be construed as 
other than authority to incur indebtedness. The provisions of the foregoing section 
in this respect have been modified somewhat by the uniform bond act. I refer 
particularly to Section 2293-17, General Code, which provides as follows: 

"The net indebtedness created or incurred by a township, exclusive of 
the bonds excepted in Section 2293-13 of the General Code, and exclusive of 
county bonds issued in anticipation of township tax levies shall never exceed 
two per cent of the total value of all property in such township as listed and 
assessed for taxation; and no such indebtedness with said exceptions shall be 
incurred unless authorized by vote of the electors." 

Manifestly townships are no longer authorized to incur indebtedness except pur­
suant to vote of the electors as provided in the uniform bond act. It should be further 
borne in mind that it is contemplated by the uniform bond act that all voted indebted­
edness shall be paid off by a levy outside the fifteen mill limitation. 

Sections 2293-17 to 2293-23, inclusive, of the General Code, deal with the subject 
in question. 

Assuming, however, for the purpose of this opinion that the issuance of these notes 
provided for in Section 7201, supra, has been duly authorized by the electors of the 
township, it should be noted that that section specifically provides for interest due 
on the notes authorized for the purchase of a truck, and for the establishment of a 
sinking fund for such notes. 

It would seem that the mere incorporation of a village does not in itself remove 
the territory of such municipal corporation from being a part of the township or town­
ships within the limits of which it is situate. 

In State ex rel. Halsey, et al. v. Ward, et al., 17 0. S. 543, the first branch of the 
syllabus reads as follows: 

"On the organization of a city of the second class divided into wards, 
the boundaries of which city are not co-terminous with those of any township, 
the territory within such city does not cease to be a part of the township or 
townships within the limits of which it is situate." 
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This is true except when the boundaries of the municipality become identical with 
those of a township. (Section 3512, General Code.) 

That statutes exist which exempt the property in a municipality from a township 
tax is shown by an examination of Section 4179, General Code, which provides for the 
exemption of the property of a village which has established and maintains a cemetery, 
from a township tax for cemetery purposes. 

It is to be noted that a specific exemption is made of the property located in a vil­
lage situate in a township from a tax levy made by a township for the improvement, 
dragging, etc. of highways. Section 3298-18, General Code, provides in part as follows: 

"After the annual estimate for each township has been filed with the 
trustees of the township by the county surveyor they may increase or reduce 
the amount of any of the items contained in said estimate and at their first 
meeting after said estimate is filed they shall make their levies for the pur­
poses set forth in the estimate and for the purpose of creating a fund for 
dragging, maintenance and repair of roads, upon all the taxable property of the 
township outside of any incorporated ·village or city, or part thereof therein 
situated, not exceeding in the aggregate two mills in any one year upon 
each dollar of the valuation of such taxable property. • *" 

(Italics the writer's.) . 

On the other hand there are statutes which provide for a tax· upon all the town­
ship property, such as Sections 3404 and 6927 of the General Code. These sections 
read in part as follows: 

3404. "* • • If a majority of the electors voting at such 
election vote in favor thereof, the trustees may, annually, levy upon all the 
taxable property of such township a tax not exceeding one mill on the dolla·r 
valuation thereof, to be applied to the establishment and maintenance of 
a library, and the procuring of suitable room or rooms therefor." 

6927. "For the purpose of providing by taxation a fund for the pay­
ment of the proportion of the compensation, damages, costs and .expenses 
of such improvement to be paid- by the township or townships interested, in 
which such road may be in whole or iri part situated, the county commission­
ers are hereby authorized to levy a tax not exceeding three mills in any one year 
upon all the taxable property of such township or townships. • • *" 

I believe Section 7201, here under discussion, to be of the latter class. 
In view of no exception being made in Section 7201, General Code, for property 

located in a municipality from a tax levied under the provisions of that section, it is 
my opinion that when a truck is purchased according to the provisions of said section, 
and notes are issued in payment thereof,a tax must be levied on all the taxable property 
located within an incorporated territory situate tn the township for the payment of 
such notes and interest. 

2899. 

Respectfully, 
GILBERT BETTMAN, 

Attorney General. 

TEAR GAS PROTECTIVE EQUIPMENT-RIGHT OF COUNTY COMMIS­
SIONERS TO PURCHASE SUCH EQUIPMENT FROM COUNTY FUNDS 
AND INSTALL IT IN COUNTY TREASURER'S OFFICE. 


