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way superintendent, and (6) all purchases of materials, machinery and «lois, shall, 
where th~ amount involved exceeds five hundred dollars, be made from the lowest 
responsible bidder, after advertisement made in the manner provided in said section. 

In the maintenance and repair of county roads, or inter-county highways or main 
market roads within the limits of their to·wnship, they are subject to the conditions 
and limitations· set out in said secticns 3370, 3371-1 and 3373 of the General Code, 
which have been hereinbefore designated, and in addition thereto, in the case of county 
roads they must (1) have the approval of the county commissioners, and in the case 
of inter-county highways or main market roads they must (1) have the approval of 
the Director of Highways and Public Works. 

It follows from the foregoing discussion, and I am of the opinion, in specifically 
answering your question, that township trustees are authorized to construct or repair 
culvert~, subject to the conditions and limitations hereinbefore set out. 

785. 

Respectfully, 
c. c. CRAliBE, 

Attorney-General. 

APPROVAL, FINAL RESOLUTIONS, ROAD IMPROVEMENTS IN THE 
FOLLOWING COUNTIES, GREENE, FRANKLIN AND SCIOTO. 

CoLUli!BUS, Omo, October 3, 1923. 

Depm·tment of Public Highways and Public Worl>s, Columbus, Ohio. 

786. 

CIVIL SERVICE COMMISSION-MAY NOT PAY PER DIEM ATTEN­
DANCE FEES TO STATE, COUNTY OR MUNICIPAL EMPLOYES 
S"GBPOENAED UNDER AUTHORITY OF SECTION 486-7 G. C. 

SYLLABUS: 

The State Civil Sm·vice Commission nwy not pay a per diem attendance fee and mile­
age to state, cmmty and munici7Jal einplcyes Ol" ehctive officials who are summomd under 
autho1ity of section 48G-7 to test1jy before such Commission. 

CoLlnmus, Oaro, October 4, 1923. 

The State Citil Service Commis;-ion, Columbu ., Ohio . 
.. GENTLmmx:-I am in receipt of your recent communication as follows: 

:' 
Can or cannot the State Civil Service Commission pay per diem attend·· 

:lllce fees to state, col•nty or municipal employees or elective officials who are 
subpoenaed under authority of section 486-7-5 to testify before it? 1 


