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POLICE PENSION FUND-TRUSTEES OF SAID FUND EMPOWERED 
TO AMEND RULES AND REGULATIONS SO AS TO INCREASE 
AMOUNT OF PENSIONS AND TO MAKE AMENDMENT APPLICA­
BLE TO THOSE ALREADY ON PENSION ROLL-APPROVAL OF 
DIRECTOR OF PUBLIC SAFETY NECESSARY-SEE SECTION 4628 
G. C. 

The trustees of the police pension fund are empowered by section 4628 G. C 
to amend the rules and regulations so as to increase the amount of pensions to be 
paid to members, and to make the amendmmt applicable to those already on the 
pension roll as well as to those thereafter placed thereon, subject, however, to the 
express limitation that the amendment shall not become effective until approved 
by the director of public safety. 

CoLUMBUS, OHio, February 7, 1921. 

The Bureau of Inspection and Supervision of Public Offices, Columbus, Ohio. 
GENTLEMEN:-Your letter of recent date inquiring whether or not the trus­

tees of a police pension fund established under section 4616 et seq. G. C. may 
legally increase the pensions of members who are now on the retired pension roll, 
and drawing pensions under rules and regulations in effect at the times of their 
respective retirements, etc., was duly received. ' 

As I understand it, your question arises by reason of the fact that members 
of the particular police relief fund involved are divided into three groups, each 
group receiving pensions under and pursuant to the particular rules and regula­
tions in effect at the time they were placed on the pension roll. This condition of 
affairs was brought about by reason of the fact that the rules and regulations gov­
erning the particular fund involved were amended on two different occasions so 
as to provide for the payment of increased pensions, but with the express pro­
vision in each amendment that the change in the amount to be paid shoufd not 
apply to members then on the pension rolls. In other words, each particular 
amendment operated prospectively only. 

The question now for determination is whether or not the trustees of the 
police relief fund involved may now amend the rules and regulations so as to 
increase the amount of pensions to be paid to members, so as to provide that 
members now on the retired roll as well as those thereafter placed thereon shall 
receive. uniform pensions at the increased rates. In my opinion the question 
should be answered in the affirmative, provided the rules and regulations adopted 
ar~ approved by the director of public safety, The governing statute is section 
4628 G. C. which, among other things, provides that 

"Such trustee(s) shall make all rules and regulations for the dis­
tribution of the fund, including the qualification of those to whom any 
portion of the fund shall be paid and the amount thereof, * * * but 
no rules or regulations shall be in force until approved by the director 
of public safety," etc. 

Nowhere in the statutes on the subject is there to be found any provtston 
either expressly or by necessary implication prohibiting the trustees from increas­
ing the amount of pensions of members previously placed on the pension roll, nor, 
it may be added, is there any provision requiring that the pensions of members 
already on the pension roll shall be increa~ed so as to make them uniform in 
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amount with pensions to be paid to members subsequently placed thereon. As 
was aptly said in State vs. Holmes, 23 C. C. (n. s.) 133, "The amount of pension 
granted is not fixed by statute, but by the rules of the trustees." See also State 
vs. Trustees, 20 C. C. (n. s.) 13, 15. 

You are therefore advised that the trustees of the police pension fund are 
empowered by section 4628 G. C. to amend the rules and regulations so as to in­
crease the amount of pensions to be paid to members, and to make the amendment 
applicable to those already on the pension roll as well as to those thereafter placed 
thereon, subject, however, to the express limitation that the amendment shall not 
become effective ·until approved by the director of public ·safety. 

1848. 

Respectfully, 
]OHN G. PRICE, 

Attorney-General. 

JUVENILE COURT-WHERE DELINQUENT CHILDREN SENTENCED TO 
BOYS' INDUSTRIAL SCHOOL OR GIRLS' INDUSTRIAL HOME,­
COSTS PAYABLE BY COUNTY-NO AUTHORITY FOR JUSTICE OF 
PEACE OR MAYOR TO BIND OVER MINOR UNDER EIGHTEEN 
YEARS TO COURT OF COMMON PLEAS TO A WAIT ACTION OF 
GRAND JURY-SUCH CASES TRANSFERABLE TO JUVENILE COURT 
-FEES AND COSTS IN SUCH CASE-HOW PAID-WHAT CONSTI­
TUTES "RECORD" IN JUVENILE CASES-SEE SECTION 1641 G. C. 

1. Where delinquent juveniles are sentenced to the Boys' Industrial School or 
Girls' Industrial Home, the costs of the case and the expense of transporting said 
juve~tiles to the place to which they have been committed, are, pursuant to Sec. 1682 
G. C., payable by the cou~tty and not the state. 

2. There is no statutory authority permitting a justice of peace or tooyor to 
bind over a minor under the age of eighteen years to the court of common pleas to 
await the action of the grand jury, and no fees may be legally taxed or paid in con­
nection with any attempt by such officers to bind over such persons. A mayor or 
justice of peace has no jurisdictio1~ to dispose of a case against a minor under eigh­
teen years of age other tha1~ to transfer the case to the juvenile judge. Fees and 
costs originally made, are to follow the case for allowance and payment under sec­
tion 1682 G. C. 

3. In cases arising under section 1654 G. C. and all other sections of the juvenile 
act, the entries and minutes made in the appearance docket of the juvenile court and 
the entries in the joumal of that court of all orders, judgments and findings of the 
court, are tlze only. "record" required by law to be kept. __ Section 1641 G. C. 

COLUMBUS, OHIO, February 8, 1921. 

HoN. F. M. CuNNINGHAM, Prosecuting Attorney, Lebanon, Ohio. 
DEAR SIR:-You have recently submitted to this department a series of ques­

tions relative to the payment of costs in juvenile cases. 
(1) The first of said questions is ; 

"Where delinquent juveniles are. sentenced to the industrial school does 
the state. or the county pay the costs of the case and the costs of transpor­
tation?" 


