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hire, lease or occupy, either in whole or in part, a room, building, or other struc­
ture for the exhibition and sale of such goods, wares and merchandise. 

In view of the foregoing, and in specific answer to your inquiry, I am of 
the opinion that the holder of a state auctioneer's license who makes sales by 
auction according to law on vacant lots or plots of ground is not requjred to 
obtain a peddler's license or an itinerant vendor's license. 

4872. 

Respectfully, 

GILBERT BETTMAN, 
Attomey General. 

BOND ISSUE-ORDER OF PAYMENT WHERE PREVIOUS BONDS 
UNPAID AT MATURITY-BOARD OF EDUCATION MAY ENTER 
INTO PERSONAL SERVICE CONTRACTS ALTHOUGH 1WNEY 
NOT APPROPRIATED. 

SYLLABUS: 

1. There is no Priority or preference among the holders of indiz,idual bonds 
which make np an isme of "term bonds," so far as their being paid is con-. 
cerned; the order of presentation determines the order of payment. 

2. Wizen an issue of bonds to fall due in a series is made, a levy of taxes 
should be made each year sufficient to redeem the bonds next thereafter • .maturing. 
The levy of each year must be applied to the payment of the bond1s for which 
the levy is made, although the bonds maturing Prior thereto have not been paid 
in full. 

3. A contract of a board of education for personal services snch as contracts 
with teachers, bus drivers and janitors, is good, providing these persons are paid 
by regular payroll, even though the money to pay the same is not appropriated 
under paragraph (b) of Section 5625-33, General Code, and there is no certificate 
of the fi,scal officer as providrd by paragraph (d) of Section 5625-33, General Code. 

CoLUMBUS, Omo, January 6, 1933. 

Bureau of Inspection and Supervision of Public Offices, c_olmnbus, Ohio. 

GENTLEMEN :-This will acknowledge the receipt of your request for my 
opinion in answer to the two following questions which have been submitted 
to you by the Board of Education of the City School District of Maple 
Heights, Ohio: 

"1. What are the legal rights of holders of bonds on which the 
board has defaulted payment, to secure a preference over bonds falling 
due now out of this next tax settlement? 

2. \"/hat guarantee must the Clerk of the Board have as to the 
funds available for that purpose in entering into a contract for per­
sonal services covering the ensuing year?" 

With reference to your first question, it may be stated that there is very 



1488 OPINIONS 

little authority with respect to this matter. The general rule is stated in 
Abbott on Public Securities, Section 354, as follows: 

"The debt represented by an issue of securities for purposes of 
payment is considered as an entirety and indivisible. There can be 
therefore no priority or preference in the payment of individual bonds 
when the whole issue falls due. The holder of bond No. 1, for illustra­
tion, is not entitled to a preference over the holders of bonds bearing 
a sequent number. The order of presentation determines the order 
of paymen.t." 

There is cited by the author in support of the text quoted above, the case of 
Ranger vs. New Orleans, 2 vVoods, 128. 

The above statement of law is no doubt applicable where an issue of 
what are known as "term bonds" is involved. In other words, where an 
issue of bonds has been made all to become due at some future .time and 
a sinking fund for the payment of interest thereon and the redemption of 
the bonds at maturity is built up from year to year from the proceeds of 
taxes levied for that purpose, there is no doubt that the several bonds in­
volved in the issue would have no priority over each other except as they 
might be presented for payment, one ahead of the other. 

Where, however, an issue of serial bonds is involved, where one of the 
bonds of the series comes due annually 'or semi-annually for a period of 
years after the issue is made, the rule, in my opinion, is somewhat different. 

The Constitution of Ohio, in Section 5, of Article XII, provides: 

"No tax shall be levied, except in pursuance of law; and every 
law 'imposing a tax, shall state distinctly, the object of the same, to 
which only, it shall be applied." 

In Section 11, Article XII, of the Constitution of Ohio it is provided that: 

"No bonded indebtedness of the state, or any political subdivisions 
thereof, shall be incurred or renewed, unless, in the legislation under 
which such indebtedness is incurred or renewed, provision is made 
for levying and collecting annually by taxati0n an amount sufficient 
to pay the interest on said bonds, and to provide a sinking fund for 
their final redemption at maturity." 

By force of said Section 11, of Article XII, of the Constitution of Ohio, 
it becomes the duty of the taxing authority of any political subdivision to 
levy year by year, a sufficient amount to redeem each bond of a series as it 
becomes due, and it is the duty of the budget commission to approve such 
levy without modification. (Section 5625-23, General Code.) 

When such levy is made to redeem a particular bond or bonds the pro­
ceeds of that levy should be applied to the redemption of that bond. If, 
through inadvertance, a levy is not made for that purpose, or, if the levy 
is made, and for some reason or other it is not collected and no money is 
otherwise made available by transfer, whereupon the political subdivision 
defaults in the payment of that particular bond, there is no authority or 
power in the taxing authority to take the proceeds of a levy made for the 
next year for the purpose of redeeming the bond then coming due to redeem 
the one upon which it has defaulted. It is necessary, in my opinion, that 
the proceeds of levies made for the specific purpose of redeeming bonds due 
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m a certain fiscal year, must be used for that purpose although the bonds 
maturing a year before may not have been paid in full. 

This conclusion is borne out by the Supreme Court of \Vashington in the 
case of Baker vs. Mecham, City Treasurer, 18 Washington, 319, 51 Pac. 404, 
where it is held: 

"Under Laws Washington 1893, page 231, which provides that, 
when the cost of district bonds is charged by special assessment 
against specific property, assessments shall be levied each year suf­
ficient to redeem the installments of such bonds next thereafter ma­
turing, the assessment of each year must be applied on the bonds 
maturing that year, although the bonds maturing the year before haye 
not been paid in full." 

I come now to the consideration of your second question. I assume the 
"contract for personal services" which you speak of, has reference to con­
tracts with teachers, janitors, bus drivers and the like, who are paid hy 
regular pay-roll. 
. Section 5625-33, General Code, provides in paragraph (d)" thereof, 111 

substance, that no subdivision or taxing unit shall make any contract or 
give any order involving the expenditure of money unless there is attached 
thereto a certificate of the fiscal officer of the subdivision that there is 
money in the treasury or in process of collection ·when due. 

The same section, however, provides: 

"The terin 'contract' as used in this section, shall be construed 
as exclusive of current payrolls of regular employes and officers." 

It was held by a former Attorney General in an opinion found m 
Opinions of the A ttorncy General for 1928, at page 1540, that the certificate 
of the clerk of the hoard of education spoken of in Section 5625-33, para­
graph (d) was not necessary where teachers were employed. The same would 
be true when any personal services were involved in the contract providing 
those services were paid for by regular payroll. The same question was before 
the Court of Common Pleas of Stark County in the case of Lee vs. Brewster 
Village School District, 29 0. N. P. (N: S.) 134: 

"A contract of employment of a regular employe is good, even 
though the money to pay the same is not appropriate.d under para­
graph B, Section 5625-33, at the time the contract is made." 

T am therefore of the opinion, in specific answer to your questions, that: 
1. There is no priority or preference among the holders of individual 

bonds which make up an issue of "term bonds," so far as their being paid Is 
concerned; the order of presentation determines the order of payment. 

2. 'When an issue of bonds to fall due in a series is made, a levy of 
taxes should be made each year sufficient tO redeem the bonds next there­
after maturing. The levy of each year must be applied to the payment of 
the bonds for which the levy is made, although the bonds maturing prior 
thereto have not been paid in full. 

3. A contract of a board of education for personal services such as 
contracts with teachers, bus drivers and janitors, is good, providing these 

1;ersons are paid by regular payroll, even though the money to pay the 
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same is not appropriated under paragraph (b) of Section 5625-33, General 
Code, and there is no certificate of the fiscal officer as provided by para­
graph (d) of Section 5625-33, General Code. 

4873. 

Respectfully, 
GILBERT BETTMAN, 

Attorney General. 

TORRENS ACT-METHOD OF PROCEDURE IN THE DEDICATION 
AND VACATION OF STREETS OVER TORRENIZED LANDS. 

SYLLABUS: 

1. When lands lying without a mzmicipality the title to which has been 
registered under the Ohio Land Title Registration Act, ha'l-'e been subdh1ided and 
the plat of such subdivision or allotment duly recorded and subsequent thereto it 
becomes advisable to vacate a portion of one of the streets lying within such 
allotment, proceedings to accomplish sztch purpose .should be had by virtue of the 
provisions contained in Section 6862 et seq., General Code rather than Section 
3600, General Code, and a memorial of such proceedings entered upon the lanrl 
title registration certificate. 

2. Method of procedure in the dedication and vacation of streets over Tor­
renized lands discussed. 

CoLullmus; Omo, January 6, 1933. 

HoN. HowARD M. NAZOR, Prosecuting Attorney, Jefferson, Ohio. 
DEAR Sm :-Your recent request for opinion reads: 

"In October, 1928, 765 acres of land in Rome Township, Ashta­
bula County, Ohio, were registered under the Torrens Act (on appli­
cation of The Grand River Acres Company, an Ohio corporation 
de;:tling in real estate.) 

On April 19, 1929, 115 acres of the above tract were platted and the 
plat recorded at said time with the County Recorder. Of the 180 lots 
contained in the plat, 55 have been sold, and it is now· desired to vacate 
a portion of one of the streets in the plat for a distance of approximately 
430 feet. All the owners which abut directly on the part of the street 
sought to be vacated are favorable to the vacation, but there is one owner, 
who owns a lot a distance of about 120 feet from one end of the part 
sought to be vacated, who is opposed to the vacation. Of course, none of 
this plat is within the limits of a municipal corporation. 

What I would like to inquire is what is the proper method of vacating 
this part of the street? Does Section 3600 apply, or would it be necessary 
to make application through the County Commissioners, in accordance 
with Section 6862? 

Also, I would like your opinion as to whether or not the streets 
and ways contained in the plat are public or private streets?" 


