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TURNPIKE COMMISSION, OHIO-SURETY BOND REQUIRED 
OF MEMBER-MAY BE FILED ANY TIME PRIOR TO ISSU­
ANCE OF TURNPIKE REVENUE BONDS-AMENDED S.ENATE 
BILL 7, 98 GENERAL ASSEMBLY. 

SYLLA•BUS: 

The surety bond required of a member of the Ohio Turnpike Commission may 
be filed at any time prior to the issuance of any turnpike revenue bonds under the 
provision of Amended Senate Bill No. 7, 98th General Assembly. 

Columbus, Ohio, October 3, 1949 

Hon. James W. Shocknessy, Chairman, Ohio Turnpike Commission 
Columbus, Ohio 

Dea,r Sir: 

I have before me your request for my opinion which request reads 
as follows: 

"It is requested that you advise when it is necessary, pursuant 
to Section 3 of the Ohio Turnpike Act ( Am. S. B. No. 7-98th 
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General Assembly), .that the several members of the Commission 
file the bonds therein required. From the language of the Act 
which is hereafter quoted: 

'Before the issuance of any turnpike revenue bonds 
under the provisions of this act, each appointed member of 
the commission shall give a surety bond to the state in the 
penal sum of twenty-five thousand dollars and the secretary­
.treasurer shall give a surety bond to the state in the penal 
sum of fifty thousand dollars, each such surety bond to be 
conditioned upon the faithful performance of the duties of 
the office, * * *' 

it would seem to appear that so long as the bonds are filed some 
time prior to ,the issuance of any Turnpike Revenue Bonds it 
would not be required that they be filed at any specific time 
sooner." 

As stated in your request for my opinion, Amended Senate Bill No. 7, 

98th General Assembly, contains the provisions of the bill commonly 

known as the Ohio Turnpike Act. 

A careful reading of the Ohio Turnpike Act fails to reveal any pro­

vision as to time of filing of the surety bond of each member of the 

commission other than the provision quoted in your request which pro­

vision is found in Section 3, paragraph four of Amended Senate Bill No. 

7, 98th General Assembly. 

A careful search of .the Ohio General Code fails to disclose any 

general provision relating to the time of filing of surety bonds by public 

officials. It would seem that the individual enactments which c,reate a 

public office and provide for the giving of a surety bond by a public 

official contain a provision relating to ,the time of filing of such bond. 

Thus Section 154-14, General Code, provides: 

"Each officer whose office is created by sections 154-3, 154-5 
and 154-6 of the General Code shall, before entering upon ,the 
duties of his office, take and subscribe an oath of office as provided 
by law and give bond, conditioned according to law, with security 
to be approved by the governor in such penal sum as shall be fixed 
by the governor, not less in any case than ten thousand dollars. 

* * *" 

The time of filing of a bond of a probate judge is set out in Section 

10501-2, General Code, which provides: 
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"Before entering upon the discharge of his duties, the pro­
bate judge shall give a bond to ,the state in a sum not less than 
five thousand dollars, * * *" 

The time of filing of a bond of a county sheriff or coroner is set out 

in Section 2824, General Code, which provides: 

"Within ten days after receiving his commission and before 
the first Monday of January next after his election, .the sheriff 
and coroner shall each give bond signed by a bonding or surety 
company authorized to do business in this state, or, at his option, 
by two or more freeholders having real estate in the value of 
double the amount of the bond over and above all encumbrances 
to the state in a sum not less than five thousand dollars nor more 
than fifty thousand, to be fixed by the county commissioners, the 
surety company to be approved by the county commissioners, con­
ditioned for the faithful performance of the duties of his office. 
* * *" 

Since there is no general statute relating to the time of filing official 

bonds, the individual enactment as to time of filing will control. 

In the present situation the statute provides in Section 3, paragraph 

four of Amended Senate Bill No. 7, 98th General Assembly: 

"Before the issuance of any turnpike revenue bonds under 
the provisions of this act, each appointed member of the commis­
sion shall give a surety bond * * *" 

I am of the opinion that the statute is clear and ,that the surety bonds 

provided for in the Ohio Turnpike Act may be .filed any time prior to the 

issuance of any turnpike revenue bonds. 

Respectfully, 

HERBERT s. DUFFY, 

Attorney General. 




